domingo, 23 de marzo de 2014


Les proves Cangur es fan, cada any, el tercer dijous del mes de març. Com a molt tard, en quina data es poden celebrar? 
A) 14 de març     B) 15 de març     C) 20 de març               D) 21 de març     E) 22 de març 
Aquest és el primer problema que tingueren que resoldre els alumnes de 4t de l'ESO que dijous passat (tercer dijous del mes) anaren a la Prova Cangur celebrada en la Universitat de València. 
La Prova Cangur és una activitat impulsada per l'Associació internacional "Le Kangourou sans Frontières" de la qual és membre la Societat Catalana de Matemàtiques, que és qui la convoca i coordina a la nostra Comunitat. Es tracta d'un concurs en el qual, durant una hora i quart, els alumnes es dediquen a resoldre 30 reptes matemàtics, pensar molt i suar un poquet. 
Enguany han participat nou alumnes del nostre institut. En les fotos següents ho podeu comprovar.
No és molt important si ho fan molt bé, bé o simplement regular. No tothom està disposat a anar amb la seua avorrida professora de matemàtiques a passar el matí calfant-se el cap pensant problemes de certa dificultat. Així que agraeixo la seua participació i entusiasme. Pense que l'experiència és molt interessant per a ells, però realment, qui més va aprendre aquell dia vaig ser jo. Estar amb els alumnes en un ambient diferent a l'institut, veure com es comporten fora de les classes, com es relacionen entre ells (alumnes de cursos distints), sentir-los discutir sobre els resultats dels problemes a la tornada en el metro, va ser molt enriquidor per a la professora que va tindré l'honor d'acompanyar-los. 


                              
 



No hay comentarios:

Publicar un comentario

MUJERES QUE INSPIRAN

  Rosa Parks (1913 – 2005) El primero de diciembre del año 1955, en Montgomery ( Alabama), Rosa, una mujer negra , se sube al autobús que to...