viernes, 20 de noviembre de 2009

20 de novembre, "Dia del Llibre Valencià"



Aquest dijous, 20 de novembre, és el Dia del Llibre Valencià, coincidint amb la primera edició del Tirant lo Blanc de Joanot Martorell al 1490. Aprofitant aquest dia la Biblioteca Valenciana realitza un bon grapat d’activitats, des de visites guiades pel Monestir de Sant Miquel dels Reis a lectures dramatitzades, contacontes o recitals.
També és el dia assenyalat per a premiar les iniciatives més interessants dins el món del llibre, concedint-se els premis als llibres millor editats, el Premi a la Labor dels Llibreters, que enguany ha recaigut en la Librería La Farándula de Novelda, i el Premi a la Contribució a la Normalització Lingüística del Valencià, que se li atorgarà al llibre De mar estant: Una singladura per les costes valencianes de Tàndem Edicions.
A la pàgina de la Biblioteca Valenciana teniu el llistat complet de premiats i les activitats.
Vos recordem que la seu de la Biblioteca es troba al Monestir de Sant Miquel del Reis, en l’avinguda Constitució, 284 de la ciutat de València. Si no coneixeu l’edifici i teniu l’oportunitat, aquest dijous teniu l’excusa perfecta.

També s´inaugura l'exposició que s'anomena:



10 ANYS DE PREMIS DE LA GENERALITAT: EDITORIALS I LLIBRERIES DE LA COMUNITAT VALENCIANA
Organitza: Direcció General del Llibre, Arxius i Biblioteques.

Entrada lliure i gratuïta.

Horari: De dimarts a divendres: de 10 a 14 h., i de 17 a 20 h.-Dissabtes,diumenges i festius: de 11 a 13,30 h.-Dilluns: tancat.

Data: Inauguració, el 20 de novembre de 2009. Fins el 17 de gener de 2010.
Lloc: Sala Permanent de la Biblioteca Valenciana (Monestir de Sant Miquel dels Reis, Av. de la Constitució, 284, 46019 València)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

MUJERES QUE INSPIRAN

  Rosa Parks (1913 – 2005) El primero de diciembre del año 1955, en Montgomery ( Alabama), Rosa, una mujer negra , se sube al autobús que to...